INTERIÖR MILJÖ

Spaltpanel, träpanel & plywood

 

Med våra produkter får din gestaltning rätt känsla och uttryck.

Välj mellan ett flertal profiler, träslag och ytbehandlingar, med eller utan brandimpregnering.
Produkter efter dina önskemål.

Skapar behagliga miljöer

Spaltpanel

Vi kan leverera er valda spaltpanel ur ett brett urval av träslag såsom furu, gran, ask, ek, och björk med flera.  En oändlig kombination av tjocklekar och bredder att välja mellan, alla med hänsyn till träslaget ifråga och bästa sättet att nyttja råvaran.

Panelen kan levereras med skarpa, fasade eller lätt avrundade hörn och levereras i antingen fallande eller exaktkapade längder med hänsyn till träslaget och om tillgången av råvara tillåter.

Det är också möjligt att ge spaltpanelen andra geometriska utformningar som exempelvis halvstav, romb eller andra former efter era önskemål. I den mån det är möjligt så rättar vi oss efter vad ni som kund önskar och kan leverera spaltpanel i de flesta profiler, dimensioner och ytbehandlingar.  


 

Oräkneliga användningsområden

Träpanel

Interiör träpanel levereras vanligtvis med not/fjäder och kan liksom övriga produkter erbjudas i en mängd olika träslag och med en yta som lämpar sig för panelens placering.

Då vi producerar våra produkter på beställning kan vi skräddarsy panelen för ert projekt. De vanligaste ytbehandlingarna är täckmålning, lack, olja och lasyr men vi har även möjlighet att erbjuda färger och nyanser som upparbetas i samråd med kund.

Vi kan leverera vår träpanel i fallande eller kapade längder samt ändspontad. Vi erbjuder även specialprofiler, kantavslutningar, listverk och salningar i samma utseende och egenskaper.


 

Obegränsade estetiska möjligheter

Plywood

Vår plywood levereras i samarbete med Riga Wood AB och är avsedda för inomhusbruk med en kärna i björkplywood som vi erbjuder i en mängd olika tjocklekar, format och med eller utan kantbearbetning för dold infästning. Det finns en mängd olika fanér såsom ek, ask, furu, gran, björk, valnöt och bok att välja mellan. Vi kan även erbjuda skivorna med perforering, då de kan användas som effektiva ljudabsorbenter. Vi har även ett mer begränsat utbud i brandklassat utförande.

Materialen är av högsta kvalité och vi hjälper gärna till med val av material, dimension och infästningsalternativ.


 

Kontrollera akustiken

Akustikduk75

Akustikduken kan användas bakom spaltpanel och plywood lika väl som bakom paneler och hyvlade lister för att kontrollera akustiken. Akustikduken är väldokumenterad och har flera uppmätta akustiska värden för högsta möjliga funktion. Duken är permanent flamskyddad och vi lagerhåller duken som finns i svart, vit och grå.

Vi säljer enbart hela rullar av akustikduken som i vitt och svart levereras med 124 cm i bredd och rullar om totalt 124 kvm och i grått med 130 cm i bredd och 130 kvm per rulle.


 

Välkommen att kontakta oss

med frågor eller funderingar