Om oss2018-03-27T17:44:05+00:00

Woodify AB

Woodify är en totalleverantör av brandimpregnerat trä och plywood till in- och utvändigt bruk. Vårt mål är att öka möjligheten att använda trä som byggnadsmaterial i miljöer där det ställs högsta krav till trämaterialets prestanda vid brand, beständighet och estetik.

I vår produktion används uteslutande material av högsta kvalitet, där kundens önskemål är i fokus. Vi erbjuder allt från standarddimensioner till skräddarsydda lösningar och färdiga moduler.

I samarbete med Woodsafe Timber Protection AB kan vi leverera alla våra produkter med marknadens ledande brandimpregneringssystem. Woodsafe har många års erfarenhet inom passiv brandsäkring genom brandimpregnering av trä och besitter en unik kompetens inom förbättring av trämaterials motståndskraft mot brand i den händelse olyckan är framme. Läs mer om de brand- och certifieringskrav som vi uppfyller tillsammans med Woodsafe på temasidan; Woodsafe Brandimpregnering.

Vi arbetar aktivt i samarbete med Woodsafe för att öka kunskapsnivån kring brandskyddat trä och dess användning i tillämpningar där trä tidigare varit uteslutet på grund av materialets utsatthet vid brand. Vi vill bidra till att rätt brandskydd väljs och att nödvändiga egenskaper kan dokumenteras på rätt sätt.

Vi kan leverera alla våra produkter både med och utan brandimpregnering. Brandimpregnering från Woodsafe tillför träet materialförbättrande egenskaper mot brand, utan att ändra träets karaktär eller egenskaper. Detta gör det möjligt för oss att leverera produkter både med och utan brandimpregnering utan visuell skillnad.

Miljö är en väldigt viktig aspekt for oss, därför använder vi oss enbart av material som kommer från skogsbruk som drivs på ett enligt internationellt accepterade standarder bärkraftigt sätt.

Varumärken

fp_aa

fp_woodsafe

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0
X