Elise Ottesen-Jensens hus ved Universitetet i Stavanger (UiS)

//Elise Ottesen-Jensens hus ved Universitetet i Stavanger (UiS)

Elise Ottesen-Jensens hus ved Universitetet i Stavanger (UiS)

Beskrivelse

Byggherre: Statsbygg
Arkitekt: Statsbygg
Entreprenör: Innomhus AS (Totalentreprenör: Hent AS)

Woodify har levererat Brandpanel INT Spaltpanel av Ek till Elise Ottesen-Jensens hus, det nya Samfundsvetenskapliga bygget vid Universitetet i Stavanger (UiS). Hent AS har haft totalentreprenaden för det nya SV-bygget som är på ca. 4 750 kvm över tre etager + källare. Det består av kontor till det samfundsvetenskapliga fakultetet och har ett av landets största auditorier med plast till 650 studenter, samt mingelareor, studierum mm.

Produkter

  • Brandpanel Spaltpanel (Braqndimpregneradt invändig ribb)

Utförande

  • Ribb av Ek

Bilder från Elise Ottesen-Jensens hus

Foto: Anders Øvergaard

2016-10-14T07:20:28+00:00onsdag, 19 augusti, 2015|

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0
X